Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i Aalborg Centrum

82 m2 andet i Aalborg Centrum til leje

Erhvervslokaler til leje i 9000 Aalborg

Velbeliggende erhvervslejemål i hjertet af Aalborg!
Danmarksgade 88, kld. tv, 9000 Aalborg

  • Attraktiv beliggenhed
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Attraktive lejevilkår

Dette erhvervslejemål tilbyder mange anvendelsesmuligheder for den erhvervsdrivende. Lejemålet består af tre sammenhængende rum med en god størrelse og et godt lysindfald fra de store vinduer.

Her får du et attraktivt erhvervslokale i hjertet af byen. Området er livligt og ideelt for virksomheder, der ønsker at være tæt på alt, hvad byen har at byde på. Der ligger flere butikker, restauranter og andre erhvervsdrivende i området – hvilket skaber et livligt miljø med en masse forbipasserende kunder. Der er ligeledes gode parkeringsforhold i området og offentlig transport lige udenfor døren. Et erhvervslokale her er en fantastisk mulighed for at placere din virksomhed midt i Aalborgs dynamiske bymiljø.



Vi har flere erhvervslejemål til leje på samme adresse – så ønsker du noget anderledes, kan det ses nedenfor: Danmarksgade 88, kld. th., 9000 Aalborg