Virksomhedslokaler.info

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lokaler til leje i Århus C

141 m2 kontor, butik, showroom i Århus C til leje

Velholdt kontorlejemål i 8000 Aarhus C

Lejemålet er beliggende direkte ud til Amaliegade i det tidligere Århus Kongreshus, som efter omfattende ombygning og istandsættelse blev omdannet til butik, kontorer og 88 lejligheder i perioden 2005-2008. Alle kontorer og lejligheder er i mange forskellige størrelser og indretninger. Amaliegade rummer både privat beboelse og kontorer og butikker.

Området

Kongreshuset ligger meget centralt i Århus. Strøget, Åen, Latinerkvarteret, Bruuns Galleri, banegården og rutebilstationen kan alt sammen nås inden for kort gåafstand. Kongreshuset er omgivet af mindre by-huse i både Amaliegade og Sønder Alle, hvilket giver en fantastisk fornemmelse af lys, luft og rum. Midtbyens pulserende liv og dynamik er i højsædet, da der findes alt inden for butikker, transportmuligheder, kulturelle tilbud samt nærhed til skov og strand. Der er let adgang til fods eller med cykel, med tog, bus eller letbane til Kongreshuset. Der forefindes korttidsparkering i Amaliegade mod betaling og Sallings P-hus ligger lige rundt om hjørnet.

Ejendommen

Byggeriet er oprindeligt opført i perioden 1909 og senest totalt ombygget og renoveret i perioden 2005-2008. Huset har hvidpudset facader, store træ/alu vinduespartier og flere rå murstensvægge indvendigt. Alle lejemål har forskellige indretninger og særpræg, dog fremtræder alle lejemål med eget køkken og bad, trægulve i alle opholdsrum, klinker i badeværelset, køkken med hvide elementer. Der er to elevatorer i ejendom...